M.E.F.I. CRM

 • Categorie
  Videografic
 • Client
  MEFI
 • Publicat
  28 aprilie 2021
 • WebSite
  www.mefi.ro

synopsis

synopsis

Mefi.ro este o platforma CRM. Numele MEFI este dat de acronimul cuvintelor M- management, E-efficient, F-financial, I- income. Cu platforma MEFI, toate datele și informațiile unei companii sunt organizate într-un sistem unic de management și nu sunt împrăștiate în aplicații diferite, care adesea nu au posibilitatea să comunice corect între ele. Acest mod de lucru împiedică conducerea să poată profita de toate informațiile pentru a-și gestiona corect afacerea.

Brief

Brief

Mefi este un jucator tanar, dar energic in nisa CRM. Echipa de marketing avea in vedere realizarea si publicarea de video in primul rand pentru atragerea de trafic relevant si calitativ in platforma. Nevoia secundara era de a le explica clientilor intr-un mod simplu si elegant fenomenul CRM.

Solutia

Solutia

Intotdeauna la propunem clientilor nostri sa se concentreze pe obiective primare si secundare, si sa structureze campaniile in jurul mesajelor centrale si ale experientei de utilizator. Campania Mefi a fost gandita sistematic: 1. comercial , 2. informativ. Au rezultat astfel doua videoclipuri independente cu mesaje, structuri si estetici diferite. De fapt abordari raportate la mesaj si destinatie. In timp ce primul videoclip a fost destinat platformei Facebook cu o durata non-skipable de 15 secunde, o dinamica antrenanta care sa creeze suspans, atractie si curiozitate, cel de-al doilea video a fost unul informativ, explicativ-izometric, o durata relativ mare, pe considerentul ca fiecare vizitator il va parcurge o singura data si are nevoie sa afle dupa prima vizionare: beneficiile platformei, solutiile Mefi si cazuri concrete. Toate aspectele au fost gandite avand in minte dinamica, estetica si timingul util. Diseminarea mesajelor trebuie gandita in functie de impact, iar impactul are 5 elemente fundamentale care concura spontan: forma, culoare, sunet, pozitionare, cadenta.

Sebastian Ciobanu

Sunt Ciprian de la Mefi.ro și mă ocup de promovarea platformei în mediul online. Întrucât aveam nevoie de un element prin care să prezentăm potențialilor clienți informații despre platforma MEFI într-un mod cât mai structurat și eficient, am decis să apelăm la serviciile 2d3dfx. Ne-a încântat foarte mult portofoliul lor de clienți, iar comunicarea cu Emil a confirmat alegerea făcută. Am primit multe sugestii și sfaturi utile din partea lui, acesta fiind un profesionist foarte dedicat, reușind să ne ofere un clip de prezentare mult peste așteptările noastre, deoarece a structurat informația în două filmulețe, acest aspect ne-a permis să organizăm mult mai bine pâlnia de vânzări. Noi, de la platforma MEFI CRM, recomandăm cu drag echipa 2d3dfx pentru profesionalismul ei și pentru rezultatul final excepțional.

Ciprian Negru

Next Project
Drag View Close play
0%