2D3DFX produce randări în diferite arii industriale, de la proiecte în faza incipientă, vizualizări pentru magazine online, randări pentru imobiliare și demo-video 3D, schițe de produse, vizualizări realiste de produs, servicii de render 3D, logo si design de ambalare, identități vizuale. Având o experiență de peste 6 ani în grafică 3D și media, studioul nostru își propune ca valoari centrale acuratețea, fidelitatea și estetica.

 

De ce vizualizare de produse 3D?

Atunci cand iti prezinti produsele utilizand imagini de calitatea inalta generate CG o faci ca o decizie de business, pentru ca de cele mai multe ori poate face diferenta dintre un client care iti comanda produsul sau un client care continua sa caute. O imagine impecabila este o conditie esentiala in marketingul online. De fapt, perceptia valorii produsului este rezultatul direct al calitatii imaginii si niciodata, dar niciodata, o fotografie nu se va apropia de perfectiunea vizualizarilor 3D.

In cei 10 ani de activitate, echipa 2d3dfx a colaborat cu firme si companii romanesti realizand vizualizari 3D foto-realiste, vizualizari 360 si videoclipuri 3D de cea mai inalta calitate. Am ajutat brandurile sa iasa din tipare si sa se diferentieze de concurenta utilizand imagini CG superbe.

0%

    Un studiu recent a demonstrat ca 93% dintre consumatorii care decid sa cumpere un produs considera imaginea produsului ca fiind esentiala? Si doar este un lucru atat de evident. Obiectiv, cata incredere ai intr-o companie care isi prezinta produsele dezorodonat, urat si ieftin? Apoi intreaba-te daca nu cumva ai mult mai multa incredere intr-o companie care alege sa isi etaleze produsele in mod premium! Imaginea reprezinta de fapt calitatea si valoarea perceputa a produselor pe care le oferi clientilor si in mod cert este componenta de marketing esentiala.

    Cele mai multe website-uri de comert online precum amazon si emag,folosesc ultimele tehnologii in materie de marketing si este bine sa stii ca echipa noastra lucreaza vizualizari de produse foto-realiste, vizualizare de produs 360 dar si video 3D.