2D3DFX produce randări în diferite arii industriale, de la proiecte în faza incipientă, vizualizări pentru magazine online, randări pentru imobiliare și demo-video 3D, schițe de produse, vizualizări realiste de produs, servicii de render 3D, logo si design de ambalare, identități vizuale. Având o experiență de peste 6 ani în grafică 3D și media, studioul nostru își propune ca valoari centrale acuratețea, fidelitatea și estetica.

Vizualizări de produs

RANDĂRI DEMO PENTRU MARKETING

Randări 3D realiste penrtu produse cu fundal transparent sau într-o impostază reală. Vizualizări pentru produse vândute prin magazine virtuale, conținut grafic pentru website-uri, campanii de fund-raising precum Kickstarter.

Randări 3D imobiliare

Randări izometrice floorplan și randări exterioare

2D3DFX este cel mai accesibil, rapid și profesionist serviciu de render atât pentru dezvoltatorii imobiliari, cât și pentru agențiile imobiliare. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru website-ul și pliantele proiectului tău imobiliar.

Animații 3D

Animație Demo, Exploded view, xray view

Animații 3D supra-realiste pentru reclame, vizualizari demonstrative de produse sau video explicativ 3D, vedere exterioară și interioara prin see-trough sau asamblarea/dezasamblarea produselor.

SERVICII RENDER

ANIMAȚII 3D

BRANDING & IDENT

RANDĂRI IMOBILIARE

VIZUALIZĂRI DE PRODUS

PACKAGE DESIGN

Ideea ta încă nu este gata, însă vrei să începi să o promovezi? Nicio problemă, suntem aici pentru a transforma proiectul tău într-o realitate (digitală, ce-i drept).

Fie că vorbim despre un telefon, un vin, o mască de snorkeling sau orice alt produs pe care de abia aștepți să îl vezi pe rafturile magazinelor, noi suntem pregătiți să îi dăm o formă, o culoare, umbre și textură, astfel încât să prindă viață în fața ochilor noștri!

 

Click aici pentru a vedea proiectele noastre anterioare cu Budureasca, BCR și nJoy. Dacă produsele pe care le vezi par adevărate, înseamnă că ne-am făcut treaba cum trebuie!

 

Acum, doar gândește-te în ce lumină vrei să-ți afișezi ideea și lasă-ne pe noi să o asortăm așa cum trebuie. Oricare ar fi viziunea ta, soluția se găsește în animațiile 3D. Hai să stăm de vorbă!