Dragi dezvoltatori imobiliari, dezvoltatori industriali și agenții imobiliare – nu mai trebuie să așteptăm luni întregi pentru ca un imobil să fie gata, să ajungă mobila, să termine meșterii cu finisajele.
Cu ajutorul randărilor 3D, imobilul de vis al clienților voștri devine realitate, într-un timp muuult mai scurt!

Fie că vrem să arătăm potențialilor clienți viitoarele apartamente, că ne trebuie o schiță 3D izometrică a apartamentelor sau că suntem în căutare de un designer de interior, randările 3D devin cele cele mai bune prietene pentru afacerea noastră.

Cât costă Randările Imobiliare?

Ai nevoie sa vizualizezi o vila, un bloc, un complex de apartamente? Avem serviciul de randari exterioare. Daca esti interesat sa ii arati clientului tau cum va fi compartimentat apartamentul, randarile izometrice ale planurilor de apartamente sunt exact ceea ce cauti.

Hai să stăm de vorbă și să vedem împreună cum vor arăta apartamentele când vor fi gata!

2d3dfx.ro este cel mai accesibil, rapid si profesionist serviciu atat pentru dezvoltatorii imobiliari cat si pentru agentiile imobiliare. Ne trimiti schitele, astepti 3-5 zile si Voila! Ai tot ce ai nevoie pentru website-ul si pliantele proiectului tau imobiliar. Este atat de simplu! Te va mira cat de repede si bine a mers tot, ca uns. Hai sa ne auzim sau poate e mai bine sa ne si scriem la randari@2d3dfx.ro. Sau completeaza formularul de contact, specificand RANDARI IMOBILIARE in titlu.

Producem randari imobiliare de peste 12 ani, suntem printre cei mai vechi in bransa; graficienii 2d3dfx sunt rapizi, stim ca nu ai vreme de pierdut asa ca am venit in intampinarea nevoilor tale cu pachete de render exterior si planuri izometrice. Daca ai releveul in format dwg este perfect, ne salveaza o gramada de timp, dar si pdf sau jpg sunt ok atata timp cat rezolutia este decenta.


Care e diferența dintre Draft și Foto-Realist?