SPOT VIDEO

VIDEO DOCUMENTAR

Ce obții când combini o idee genială, un Director de Imagine cu peste 15 ani de experiență în realizarea documentarelor și o echipă nemaipomenită de graficieni, editori și copywriteri?

Un video documentar de nota 10, desigur! Un spot video la standardele industriei.

Așa cum putem vedea din ce în ce mai des, documentarele autentice, spoturile video de înaltă calitate și structurate corespunzător pot avea un impact profund asupra audienței – ducând la o încredere sporită pentru brand, o dorință de asociere și o creștere a interesului pentru produsele comercializate.

Ideile tale au nevoie de o echipă care va putea să le înțeleagă adevărata valoare și să le transmită autentic publicului țintă – scrie-ne acum și hai să transformăm viziunea ta în realitate!

Dan Constantinescu, Directorul nostru de Imagine, cu peste 15 ani de experiență și o varietate de documentare, materiale și chiar filme nominalizate la Cannes pentru Publicitate, se va ocupa de organizarea spotului tău video.

El va înțelege întocmai care sunt nevoile tale și va transforma ideea ta într-un spot publicitar, folosindu-se de experiența lui în colaborări cu BBC România, Rompetrol și Cisco.

Scrie-ne despre ideea ta genială acum și lasă-ne pe noi să ne precocupăm de restul!

CAMERE, LUMINI, ACȚIUNE!

Comunicarea prin clipuri video este peste tot în jurul nostru: fie că vorbim despre ştiri de televiziune, reclame, YouTube, vlogging, evenimente din viaţa personală sau transmisiuni live pe Facebook. Video-ul e dinamic, surprinzător şi ne atrage, pe mulţi dintre noi, mai mult decât un text scris. Sa ne imaginam, de exemplu, cum e să vezi un bloc care se prăbuşeşte prin implozie şi cum ar fi să citesti asta printre rânduri? Impactul emoţional, când vezi cu ochii tai ce s-a întâmplat, este unul uriaş.

“Camere, lumini, acțiune” – 3 cuvinte pe care le-am tot auzit în filme. Ce n-am auzit, însă, sunt cuvintele “copywriting, tone-of-voice, muzică, dinamică, actori, lumini, coloristică, platou, montaj” și câte și mai câte.

Brandurile au nevoie să atragă atenţia clienţilor şi, pe cât se poate să-i şi amuze, nu doar să încerce să le vândă ceva. În prezent, orice companie încearcă să-i spună clientului, mai întâi, o poveste. Şi cel mai captivant mod de a o prezenta este- trebuie să recunoaştem- cel în imagini – video. Aici intervenim noi, echipa 2d3dfx.ro, te va ajuta ca povestea/mesajul tau către public să prindă viaţă. Însă, înainte de toate, iată câţiva paşi importanţi de parcurs sau, dacă vrei, câteva ponturi:    

1. BRIEF-ul – Iți fixezi un scop şi gasești povestea care să te ajute să-l atingi. Ţine minte că fiecare video de tip business are un rol diferit: în timp ce cu ajutorul unora poți câștiga clienți noi, altele te pot ajuta să vinzi produse sau servicii. Te gândești și analizezi ce are compania ta de oferit publicului și cum te va ajuta un material video in demers.

2. MESAJUL – Ideea fundamentala, functia principala – faci puțin research, brainstorming, ceva ședințe creative, consultam niște copywriteri, niște baieți de PR. Poți avea un demers chiar inedit și sa punem la cale un concurs de idei. În mod cert este cea mai importanta etapă în procesul de creație, de aici îți vor rezulta o multitudine de elemente: vizualul, tone-of-voice, dinamica, muzica, etc.

3. TEXT&STORYBOARD – Si aici va trebui sa te consulți cu un specialist, iar noi colaborăm cu mai mulți.

4. VIZUALUL&NECESAR VIDEO – Ne suflecăm mânecile și ne punem pe treabă. Desfacem storyboard-ul in bucăți, filmăm, desenăm, machetăm, randăm. Grafică, imagine, montaj, compoziție, producție, post-procesare.

5. REVIZII – Studiem împreună materialul, vedem ce am făcut bine, ce am greșit, mai băgăm niște duble, punem cateva picături de vanilie.