De ce vizualizare de produse 3D?

Atunci cand iti prezinti produsele utilizand imagini de calitatea inalta generate CG o faci ca o decizie de business, pentru ca de cele mai multe ori poate face diferenta dintre un client care iti comanda produsul sau un client care continua sa caute. O imagine impecabila este o conditie esentiala in marketingul online. De fapt, perceptia valorii produsului este rezultatul direct al calitatii imaginii si niciodata, dar niciodata, o fotografie nu se va apropia de perfectiunea vizualizarilor 3D.

In cei 10 ani de activitate, echipa 2d3dfx a colaborat cu firme si companii romanesti realizand vizualizari 3D foto-realiste, vizualizari 360 si videoclipuri 3D de cea mai inalta calitate. Am ajutat brandurile sa iasa din tipare si sa se diferentieze de concurenta utilizand imagini CG superbe.

0%

    Un studiu recent a demonstrat ca 93% dintre consumatorii care decid sa cumpere un produs considera imaginea produsului ca fiind esentiala? Si doar este un lucru atat de evident. Obiectiv, cata incredere ai intr-o companie care isi prezinta produsele dezorodonat, urat si ieftin? Apoi intreaba-te daca nu cumva ai mult mai multa incredere intr-o companie care alege sa isi etaleze produsele in mod premium! Imaginea reprezinta de fapt calitatea si valoarea perceputa a produselor pe care le oferi clientilor si in mod cert este componenta de marketing esentiala.

    Cele mai multe website-uri de comert online precum amazon si emag,folosesc ultimele tehnologii in materie de marketing si este bine sa stii ca echipa noastra lucreaza vizualizari de produse foto-realiste, vizualizare de produs 360 dar si video 3D.